Despre noi

 

AXEL & CO IMPORT EXPORT Înființată în 1994, Axel & Co este firma pe care va puteți baza pentru a găsi orice aveți nevoie în materie de materiale de construcții.
   Asa cum spune și motto-ul nostru, noi ne propunem sa va ajutam în a dărui viata casei dumneavoastră de vis.
   Indiferent ca sunteți în căutarea materialelor de baza pentru a ridica o construcție sau ca doriți sa o personalizați prin vopseaua, acoperișul sau ușile potrivite stilului propriu, noi va vom fii alături.


Istoria Axel & Co
   Prima noastră aventura în domeniul materialelor de construcții a început în 1994 cu un singur camion și doi angajați. Prin determinare și relațiile de încredere creeate datorita promptitudinii și devotamentului nostru, firma s-a extins încetul cu încetul.
   Astăzi, am ajuns sa avem un colectiv numeros, un magazin de peste 2000 de mp și un depozit logistic de peste 8000 mp. De-a lungul anilor ne-am specializat și în domeniul tâmplăriei unde realizam pe comanda uși celulare de interior cu structura de lemn și furnir natural, scări interioare din lemn masiv, lambriuri, garduri și dușumele. Putem spune cu încredere ca ne mândrim în continuare cu încrederea vechilor colaboratori și legăturile creeate cu cei noi. 

Servicii Oferite
comercializare de materiale de construcții și finisaje;
transport gratuit;
descărcare cu automacara;
fabricare la comanda de uși celulare de interior cu structura de lemn și furnir natural;
fabricare de scări interioare din lemn masiv;
prelucrarea lemnului pentru lambriuri, garduri, dușumea.
  Pentru a ne cunoaște mai bine va invitam sa ne vizitați magazinul din comuna Brănești, Ilfov, atelierul de tâmplărie, precum și depozitul logistic.